Roll Overs

Autoequip Roll Overs zijn hoogwaardige en betrouwbare wasinstallaties. 

De kenmerken die Autoequip voertuig wasinstallaties typeren zijn: opgebouwd uit merk onderdelen, met zorg geproduceerd, technisch hoogstaand en moderne look. 

Daarom worden zij wereldwijd erkend als een topproduct.

De basisconstructies zijn volblad gegalvaniseerd (gedompeld) of bij sommige modellen in RVS en worden in de eigen lakstraat behandeld. Het eigentijdse design en de kleurcombinaties inclusief de diverse licht mogelijkheden maken de Autoequip Roll Overs herkenbaar voor uw klanten. 

De Roll Overs zijn leverbaar in een groot aantal modellen, washoogten en zijn allemaal te leveren naar uw wensen. 

Zo bieden ze onder meer zes soorten hogedruk, Carlite (foam)borstels, textiel borstels, lichtkranten, polish programma's, een Rain-X® programma, een Robowash (velgen hogedruk) en soft starters.

Kortom voor een betrouwbare, pasklare en betaalbare carwash oplossing bieden de Autoequip Roll Overs u het antwoord.

 


 

 

Tunnels

               

 

Met de productie van een ruime keuze aan tunnels voorziet Autoequip in een behoefte die bij de uitbating van commerciële waslocaties aan de orde van de dag is, namelijk aantallen. 
De Autoequip tunnel stelt u in staat om een hoog rendement uit de exploitatie te halen ook als u wat minder ruimte beschikbaar heeft. 
Door zijn modulaire samenstelling en ongekend aantal opties kunt u bijna zelfs iedere tunnel lengte samenstellen. 
Door gebruik te maken van de tunnel constructie is deze tunnel ook zeer goed te benutten als stand-alone autowasstraat!
De Autoequip tunnel is uitstekend te gebruiken door o.a. dealerbedrijven, commerciële uitbatingen en benzinestations.

   

 

 

Self - Carwash en techniek

            

 

Selfwasboxen zijn ook bij Autoequip in vele modellen en uitvoeringen verkrijgbaar. Gebruik makend van alleen kwaliteitscomponenten zoals de CATpompen en Siemens Plc’s bouwt Autoequip haar Selfwasboxen voor u op “maat”.

Of u nu één box of tien boxen wilt met of zonder overkapping; met hun innoverende technologieën en eigentijdse designs heeft Autoequip de juiste Selfwasbox oplossing voor u in huis.

 

Autoequip Selfwasboxen zijn:

  • Betrouwbaar, functioneel en innovatief  
  • Modulair bouwend
  • Efficiënt, attractief en veilig
  • Betaalbaar en lage onderhoudskosten 

   

 

 

 

Truckwash

 

De Autoequip zijn automatische truckwash installaties heeft zijn sporen door de jaren heen ruimschoots verdiend. Met de robuuste uitvoering, volblad gegalvaniseerd, zijn de truckwashes solide partners voor het wassen van uw wagenpark. Of u nu bussen, vrachtwagens, tankers, zeilwagens of bakwagens moet wassen, deze machines staan altijd voor u klaar. Naast de standaard uitvoering is er ook een machine met contourvolgende hogedruk en hogedruk reinigingskoppen verkrijgbaar.

 

De truckwashes staan voor:

  • Betrouwbaar en functioneel
  • Onderhoudsvriendelijk en lage kosten
  • Innovatief

 

 

Voor meer informatie contacteer ons