Tommy Car Wash Systems

 

                                                                                                   

 

Amerikaanse textielwasstraten met een visie

 

Met ruim 35 jaar ervaring in ontwikkeling en fabricage van textielwasstraten inclusief marketing en design is Tommy Car Wash Systems een autoriteit op zijn gebied. Ronde bogen, rvs-delen, verfraaid met veel verlichting en programmazuilen waarin alle kleuren van de regenboog vertegenwoordigd zijn, worden afgewisseld met flitsende displays, al even zo bont van kleur. Bogen die een open karakter aan de klant geven, en dus minder claustrofobisch aan doen. Dat is de Tommy look. Deze tunnel met zijn typische kleurrijke decoratie en verlichting is Amerikaans en doet ook oer Amerikaans aan.

 

De visuele verschijning van de Tommy tunnels verschilt met welk ander merk dan ook. Alle componenten zijn ontworpen voor het optimaal functioneren, het plegen van weinig onderhoud en staan garant voor een lange duurzaamheid. Maar bij het ontwerp is ook aandacht besteed aan het esthetische element. In de hedendaagse carwash vindt de klant het belangrijk hoe de carwash eruit ziet en of het veilig is. En bovenal: wordt er hoogstaande kwaliteit geboden? Het uiterlijk van een carwash bevestigt vaak deze waarden.


 

 

AVW Equipment

Sinds 1973 is AVW Equipment gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van roestvrijstalen, hydraulische tunnel wassystemen. Met haar eigen ontwikkeling en ontwerp is AVW Equipment uitgegroeid tot een top producent van in de markt als zeer betrouwbaar, eenvoudig en effectief bekendstaande wasinstallaties. Een van de laatste innovaties op carwash gebied is de introductie van de zogenaamde "belt conveyor", geen kettingbaan zonder ketting en rollen maar een vlakke kunstofbaan met nokken.

Het motto van AVW Equipment is niet voor niets: "Simplicity in Motion - Motion That Works".  De roestvrijstalen wasinstallaties van A.V.W zijn robuust, betrouwbaar, effectief en hebben een lange levensduur. Deze eigenschappen verzekeren u als carwash ondernemer een constante kwaliteit van schone en droge auto’s.

   

 

 

Voor meer informatie contacteer ons