Turbine Stofzuigers

De krachtigste, stilste en zuinigste stofzuigers zijn de turbine uitgevoerde modellen. 

De turbine stofzuiger zorgt voor een jarenlang probleemloos gebruik met enorm lage onderhoudskosten. Onze turbinestofzuigers zijn in het oog springende RVS modellen, modern vormgegeven en plezierig om mee te werken. 

Zorgend voor een hoog rendement is de turbine stofzuiger een aanwinst voor uw (carwash)bedrijf.

 

 

 

 Stofzuigers

Naast onze standaard stofzuigmodellen zijn er ook dubbele en combinatie modellen met lucht, water of geurdispensers verkrijgbaar. 

Tel daarbij de betrouwbaarheid en onderhoudsvriendelijke karakter op en u weet waarom de stofzuigers zulke graag geziene apparaten zijn. Betaalbaar en in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Onze stofzuigers dragen bij tot tevreden klanten en een goede omzet.

 

Mattenkloppers

Geen stofzuiger is eigenlijk kompleet zonder een degelijke mattenklopper. Een mattenklopper is in de regel een serviceartikel maar ook vaak een noodzakelijke aanschaf. Met onze mattenkloppers en vuilnisbakken verleent u een service die uiteindelijk bijdraagt tot een schoon, opgeruimd terrein. 

Mattenkloppers zijn ondermeer verkrijgbaar als rek, met lade en volautomatisch waarbij de klant dus betaalt voor het reinigen van hun matten.