Koch-Chemie: Excellence voor Experts

 

Sinds 1968 staat dit familiebedrijf voor hoogwaardige reinigings- en verzorgingsproducten op het gebied van wassen met chemicaliën, voertuig, werkplaats en industrie. Een traditie dat opvalt door middel van continue verbeteringen en liefde voor detail: uitstek voor experts. In deze sector zijn zij één van de weinige bedrijven voor onderzoek, productie en de markt zelf.

De zakelijke locatie in Duitsland, met zijn hoge kwaliteit, sociale en milieunormen. Als systeemaanbieder hebben ze een compleet assortiment voor de complete automotieve sector. Klantgerichte service is net zo belangrijk voor hun als een uitstekende kwaliteit van het product. Door middel van tientallen jaren van onderzoek en nauwe samenwerking met de veeleisende klanten behoren zij nu tot de wereldtop.

 

Systeem en service

Door de intensieve samenwerking met de auto-industrie weten ze altijd precies wat de markt vraagt. Zij gebruiken deze informatie om doelgerichte innovatieve producten en concepten te ontwikkelen en om uw resultaten en het proces te optimaliseren. In aanvulling op deze, als één van de weinige ontwikkelaars en producenten onder het grote aantal leveranciers van chemicaliën hebben zij direct toegang tot alle innovaties in de sector.

 

Kwaliteit en milieubescherming

Koch-Chemie staat voor hoge kwaliteit, milieu- en sociale normen. Zo maken zij gebruik van oppervlakkige actieve stoffen uit duurzame grondstoffen. Bovendien, alle oppervlakteactieve stoffen en complexvormers zijn gemakkelijk biologisch afbreekbaar. Zij gebruiken geen gevaarlijke ingrediënten zoals halogeenkoolwaterstoffen, EDTA en APEO. Het milieumanagementsysteem is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 14001